Vinduskitt oljebasert 300 ml
Oljebasert kitt med bruksklar konsistens. Brukes innen- og utendørs til kitting av vinduer, samt til tetning av små hull i treverk. Skal overmales etter tørking.
Art.nr. Beskrivelse Pk.
29848 Vinduskitt oljebasert 300 ml, patron 12

Filler joint sparkelmasse PP
Finkornet sparkelmasse med god fyllevne. Ferdigblandet, klar til bruk. Til gipsplater jf. EN 13963. Støvtør innen 2 timer. Gjenbehandlingstørr innen 24 timer. Gjennomherdet innen 28 døgn.
Art.nr. Beskrivelse Pk.
39115 Filler joint sparkelmasse PP 10 L 1

Filler inne 1 kg og 2,5 kg
Gipsholdig celluloseforsterket sparkelpulver. Benyttes innendørs til sparkling av sprekker og hull. Kan påføres i tykke lag. Ikke egnet til utendørs bruk. Blandes under omrøring (2 deler Filler inne med 1 del vann) til en jevn konsistens. Blandingen er anvendelig i 1/2 - 1 time.
Art.nr. Beskrivelse Pk.
39403 Filler inne 1 kg 6
24180 Filler inne 2,5 kg 4

Color Lettsparkel M
Color Lettsparkel M er en bruksklar, lett sparkelmasse. Den er enkel å arbeide med, og har en god fyllevne. Bruk Color Lettsparkel M til flekk- og fullsparkling innendørs til tak og vegger av f. eks lettbetong, gips, puss og tidligere malte flater.
Art.nr. Beskrivelse Pk.
44284 Color Lettsparkel M 3,0 L 1
44266 Color Lettsparkel M 10 L 1

Brannfugemasse Novatherm SP
NoOVATHERM SP er en hvit, ikke brennbar, vannfast og semielastisk akrylfugemasse. BRUKSOMRÅDE - brukes sammen med bunnlist av keramisk fiber, stenull eller annet godkjent bunnmateriell for tetting av fuger inne. Først og fremst i brannavskillende bygningsdeler. Kan med fordel brukes til fuging mellom betong- eller lettbetong-element, mellom stål og betong, mellom gipsvegg og betong etc. PÅFØRING - fuger som skal tettes må være fri for støv og fett. Unngå erbeidstemperatur lavere enn +10 C. Oppbevares i romtemperatur for å lette påføringen.
Art.nr. Beskrivelse Pk.
66368 Brannfugemasse Novatherm SP 300 ml 12

Våtromsfugemasse Aqua Seal 100 ml
Bostik Aqua Seal er en vanntynnet, luktsvak, fleksibel og transparent tetningsmasse på akrylbasis. Den pastaliknende konsistensen gjør produktet lett og bruke på både vannrette og loddrette flater. Benyttes til tetting av avsluttende fuger, f.eks mellom gulv og vegg, samt rundt PVC rør m.m. i våtrom.
Art.nr. Beskrivelse Pk.
74402 Våtromsfugemasse Aqua Seal transparent 100 ml 12

Yunik Lettsparkel SuperMedium
Yunik Lettsparkel SuperMedium er en lett sparkelmasse med mellomfine korn, som fyller ekstra godt og synker minimalt. Anvendes innendørs på betong, gips, puss, lettbetong og tidligere malte overflater m.m. Kan brukes til så vel hel- som fyllsparkling. Må kun anvendes i tørre rom. Sikrer god vedheft og er lett slipbar.
Art.nr. Beskrivelse Pk.
82477 Yunik Lettsparkel SuperMedium 10 L 1

Yunik Lettsparkel Medium
Yunik Lettsparkel Medium er en lett sparkelmasse med mellomfine korn. Brukes innendørs på betong, puss, tidligere malte overflater og lettbetong. Kan anvendes til så vel hel- som fyllsparkling. Må kun anvendes i tørre rom. Sikrer god vedheft og er lett slipbar.
Art.nr. Beskrivelse Pk.
83009 Yunik Lettsparkel Medium 0,4 L 12
83008 Yunik Lettsparkel Medium 3 L 1
83007 Yunik Lettsparkel Medium 10 L 1

Linoljekitt naturell 375 ml
Stabilisert oljekitt, som ut over tradisjonelle alkydolje- og linoljemalinger, kan brukes både med vannbaserte malinger og oljebasert trebeskyttelse. Velegnet til all kitting, f. eks. i forbindelse med isetting av glass og reparasjoner av gamle vinduer.
Art.nr. Beskrivelse Pk.
84455 Linoljekitt naturell 375 ml 12

Akrylfugemasse Universal inne/ute
Overmalbar fugemasse til innendørs og utendørs bruk. Benyttes til fuging rundt dører og vinduer, utfylling av sprekker og ujevnheter og lignende. Hefter på eloksert aluminium, grunnet tre, betong, murverk, m.v.
Art.nr. Beskrivelse Pk.
84653 Akrylfugemasse universal inne/ute 300 ml 12

Lettvektsfiller 1 ltr.
Lett, ferdigblandet hvit sparkelmasse med et skumaktig utseende. Kan benyttes både ute og inne. Benyttes til fylling av hull og sprekker i betong, puss murverk, tre og gips. Er meget smidig og behagelig å arbeide med. Med en egenvekt på 0,57 kg/liter får man etter tørking en fast, men luftfylt masse, som ikke sprekker selv om spiker eller skruer føres gjennom.
Art.nr. Beskrivelse Pk.
91732 Lettvektsfiller 1 ltr. 6